TERAPEUTISK KROPSBEHANDLING


Terapeutisk kropsbehandling er en alternativ form for psykoterapi, som fokuserer på den somatiske oplevelse af stress, angst eller andre følelsesmæssige eller mentale udfordringer.


Vi arbejder undersøgende for at afkode hvordan nogle mønstre - måder du tænker, føler og agerer på - kan relateres til en specifik udfordring eller fysisk symptom du har og hvordan de påvirker din oplevelse af velvære og frihed til at agere som du ønsker.


Jeg arbejder med det overordnede mål at frigøre ressourcer, energi og styrke til at skabe den udvikling og forandring du ønsker, og at opnå kroppens fulde støtte til at udleve et mere autentisk og sundere potentiale af dig selv.

1:1 FORLØB

VEJTRÆKNINGS COACHING


Kontrolleret vejrtrækning, er en sikker og effektiv måde at lindre stress, angst, balancere din energi og forbedre et mentalt fokus, din fordøjelse og søvn.


Et personligt coachingprogram løber typisk over en måned med fire møder (virtuelt eller fysisk), hvor det overordnede fokus er, at styrke dig med et værktøj til effektiv selvregulering og velvære.


Vi arbejder på at balancere dit nervesystem, for at forbedre din modstandskraft og din evne til at tilpasse dig forandringer gennem kontrol af dit åndedræt.


Book gerne en gratis prøvesession - en 20 minutters introduktion og afklaring af din situation og motivation for at arbejde med dit åndedræt.

KONTAKT