Jeg har en baggrund som professionel danser med mange års erfaring som scenekunstner og underviser i Tyskland. Siden slutningen af ​​2013 arbejder jeg som akkrediteret kropsbehandler og vejrtrækningscoach, og har grundlagt BBB (BODY-BREATH-BALANCE) som ramme for mit arbejde med selvudvikling og somatiske praksisser.


Med kroppen som instrument har jeg altid været afsøgende i forhold til somatiske praksisser, hvor udvikling og samspillet mellem at opleve, tænke, føle og handle går op i en større autentisk enhed både privat og i arbejdslivet.

 

Det er min overbevisning at mennesker ønsker at udvikle sig og være med til at forme deres omgivelser på en konstruktiv måde. Jeg tror på kraften i den enkeltes potentiale og på den udvikling, der naturligt sker, når vi inkluderer kroppen og lærer at give slip på det, der står i vejen for den forandring eller bedring vi ønsker.


Jeg er inspireret af alle der vælger at konfrontere personlige udfordringer og oplever det som et privilegium, at arbejde sammen med mennesker frem mod at genskabe forbindelsen til egen kraft, og mod at leve et sundere og mere autentisk billede af sig selv.

Signe

Koefoed

Uddannelse • YOGABODY BREATHING COACH, YOGA TEACHERS COLLEGE, BARCELONA 2019
  Uddannet vejrtrækningscoach med fokus op videnskaben om vejrtrækning, vejrtræknings fysiologi, nervesystemet og HRV, respiratoriske problemer, regulerende vejtrækning i praksis, coaching.


 • SOMATIC COACHING, PANTAREI APPROACH, BERLIN 2017
  Overbygning i traumebehandling og empatisk lytning.

 

 • SOMATIC COACHING, SCHOOL OF THE GRINDBERG METHOD, BERLIN 2013-2016
  Uddannet somatisk coach med fokus på psykoterapeutisk kropsbehandling, psykosomatik, traume og traumebehandling, coaching og kommunikation.

 

 • CONTEMPORARY DANSER, CONTEMPORARY DANCE SCHOOL HAMBORG (CDSH) 2003-2006
  Uddannet i contemporay dance, koreografi og performance.

 

 • KREATIV LEDELSE OG ENTREPRENØRSKAB, KAOSPILOT 1997-2000
  Uddannet i projektorienteret lederskab, kreativitet og innovation.    

 

Contact